Inca un outfit ciudat semnat Lady Gaga

Picture
Cantareata socheaza din nou.

Se pare ca Lady Gaga nu are nici cea mai mica intentie sa renunte la outfit-urile extravagante. 

Imbracata ca o zeita, artista si-a facut aparitia la New York Fashion Week, reusind sa ii uimeasca pe cei prezenti. Aproape goala, Lady Gaga a lasat sa i se vada trupul in cele mai mici detalii, atunci cand si-a ridicat piciorul pe un pian, in timpul unui recital.

Tie iti place cum arata?http://ro.wikipedia.org/wiki/Lady_Gaga

DJ Andi invitat la gala Dawn Of A New Species - Belgia 2009

Picture
Joi, 17 septembrie 2009, este ziua lansarii noii linii DJ Entertainment a corporatiei Pioneer, in cadrul campaniei "Dawn Of A New Species". In acesta zi, compania japoneza va prezenta in mod oficial, la nivel mondial, noilor produse profesionale care au fost concepute pentru a schimba viitorul in materie de DJ-ing. 

Simultan, vor fi organizate evenimente de prezentare in intreaga lume (Europa, Statele Unite, Japonia). 
Gala "Dawn Of A New Species" va avea loc in Antwerp, in clubul NOXX, votat cel mai tare club din Belgia, in cadrul Top 100 Clubs. 
Invitatul special al serii va fi nominalizatul la Grammy, Sasha.

DANCE, MOVE, RELAX & ENJOY - Serge Devant World Tour

Picture
Serge Devant a devenit unul dintre DJ-ii pe care e bine sa ne focusam atentia. OK! 
Ce urmeaza dupa un asemenea parcurs??
Un album de debut!
Prima experienta de producator a lui Serge Devant se intituleaza "WANDERER" si a fost lansat cu Ultra Records, pe 9 iunie 2009.
Inca de la primul track, "Sweet Harmony", stii ca o sa ai parte de un album care nu va dezamagi. Sound melodios, vocal divin... te trimite intr-o alta dimensiune; are si cu ce, ma rog cu cine: Emma Hewitt, Nadia Ali, Second Sun si Hadley. 
"Wanderer" are insa si un smash single, acesta este "Addicted". Pete Tong, omul acela cu "ureche fina", a inclus piesa in show-ul sau radio "Essential Selection", o fost aleasa "Record Of The Week", a intrat in "Tiesto's Club Life" (DJ Tiesto), "Release Yourself" (Roger Sanchez) si in emisiunea Dance Department (Dennis Ruyer).

So.. STOP, LISTEN, DANCE, MOVE, RELAX & ENJOY!! 
"Wanderer" este unul dintre cele mai captivante albume ale anului 2009, iar Serge e in turneu de promovare; a ajuns in Las Vegas, LA, San Francisco, San Diego, Vancouver.    

Video: Serge Devant "Wanderer" West Coast album tour 2009
 

Documentarul Carl Cox 24-7 disponibil pe DVD

Picture
Carl Cox 24/7 este un film documentar care incearca sa acopere viata de zi cu zi a unuia dintre cei mai iubiti si aprciati DJ-ii din lume. Pana in acest moment nu a existat o forma de acces direct in viata acestui "greu" al stilului techno; despre Cox se cunosteau doar detalii legate de calitatea lui de DJ si producator.
 
In acest documentar vom vedea artisti precum Josh Wink, Sven Vath, Dubfire, John Digweed, Moby, Loco Dice, Fatboy Slim , care vorbesc deschis si onest despre prietenul si colegul lor. 

Filmarile au fost realizate pe parcursul a 12 luni, Cox facand in aceasta perioada turul lumii: Londra, Statele Unite, Australia, Ibiza si Barbados. Toti cei care-l stiu pe DJ-ul Carl Cox, datorita Cd-urilor si set-urilor sale, vor descoperi elemente noi despre viata personala a britanicului: familie, prieteni, colaboratori.... 

Cu peste 80 de minute de interviuri si imagini in exclusivitate, un bonus de 45 de minute cu filmari live realizate in magnificul club Matter din Londra, "Carl Cox 24/7" ne ofera o sansa rara, aceea de interactiona cu cele mai mari nume ale muzicii electronice